Нові надходження Teoxane. Все в наявності!

Поспішаємо потішити Вас новими надходженнями продукції домашнього догляду від бренду Teoxane (Швейцарія). Teoxane - це ефективні космецевтичні засоби ультра-класу, які можна використовувати в якості додаткового або підтримуючого догляду після процедур у косметолога, а також в якості основниї доглядової косметики в домашніх умовах.

Асортимент бренду Teoxane представлений лінійкою засобів по догляду за шкірою обличчя, області декольте, орбітальною областю а також шкірою губ. Серед них – сироватки, концентрати, лосьйони, маски, креми, SPF-засоби тощо. Фокус уваги космецевтики Теоксан – боротьба з вже наявними ознаками старіння (мімічні та глибокі зморшки, провисання шкіри, в’ялість, тьмяний колір шкіри тощо), а також попередження їх подальшої появи.

Препарати Теоксан містять три ключові компоненти. гіалуронова кислота, дермореструктуризуючий комплекс, а також N ацетил глюкозамін 6 фосфат.

Розглянемо детальніше кожен з них.

  • RHA™ пружна гіалуронова кислота – забезпечує зволожуючу, підтягуючу дію, зміцнює міжклітинний матрикс; попереджає старіння шкіри, забезпечуючи її вологою; підтримує та зміцнює природні захисні властивості шкірного покриву;
  • CDR дермореструктуризуючий комплекс – забезпечує потужний захист від окисного стресу, а також стимулює обмін речовин в дермальному шарі шкіри.
  • NovHyal Biotech G® N ацетил глюкозамін 6 фосфат – стимулює регенерацію клітин шкіри і синтез природної гіалуронової кислоти, а також зміцнює дермально-епідермальний шар шкіри.

Космецевтика Teoxane дозволяє не тільки продовжити і підтримати результат, отриманий в результаті ін’єкцій та інших професійних процедур у косметолога, а також досягти приголомшливих результатів за умов систематичного використання засобів Теоксан в домашніх умовах за короткий проміжок часу.

Звертаємо Вашу увагу, що на сайті teosyal.com.ua представлена актуальна наявність космецевтичних препаратів Teoxane. Вся продукція поставляється виключно зі складу офіційного дистриб’ютора бренду Teoxane / Teosyal в Україні.

Нові надходження Teoxane


27 листопада 2019

Додати коментар